Ons keukenteam werkt dagelijks met verse ingrediënten van lokale leveranciers. Wij hebben een sterke band met bakkers, boeren en tuinders uit onze directe omgeving. Zo kunnen wij hen een eerlijke prijs betalen, gaan wij met de seizoenen mee en werken wij altijd met de mooiste producten.
Onder leiding van Chef Brian Blom werken onze koks in een moderne, volledig elektrische keuken. Veel van onze producten worden huisgemaakt. Zo halen wij bij de familie Terra van boerderij Het Kooghuis in Uitgeest verse melk om daarna direct roomijs te draaien. Je proeft het verschil!
Onze deur staat voor jou open op onderstaande tijden:
LUNCH
wo. t/m zo. 12:00 tot 16:00 uur
DINER
wo. t/m zo. 18:00 tot 23:00 uur
LOUNGE
wo. t/m zo. 11:00* tot 23:00 uur
*Voor gereserveerde vergaderingen of andere afspraken gaan wij eerder open.
Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Wilt u met een gezelschap komen van 40 personen of meer, dan gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant. In de zomer op het terras zijn zij wel welkom.